Livets goda ting

God morgon! Nu är jag åter igen tillbaka efter att ha haft lite blogg- & matlagningsledigt ett par dagar. Fantasin och inspirationen har tyvärr lyst med sin frånvaro, kanske på grund av att jag vet att jag inte klarar av särskilt mycket just nu. Kort och gott kan jag hantera sådant som inte behöver skäras eller innefattar att förflytta tunga saker, vilket eliminerar de flesta maträtter. 
 
Så idag får ni alltså inget recept från min sida, utan jag tänkte ta och besvara lite frågor som både "På mitt lilla sätt" och "Livsaptit" skickat vidare till mig angående några av, enligt mig, livets goda ting! 
 

1. Vilket livsmedel kan jag inte leva utan?

Jag måste nog ta och svara mjölkprodukter på denna. Mjölk, fil, yoghurt, kvarg, creme fraiche... you name it! Jag skulle nästan kunna gå så långt att säga att all mat blir godare med någon mjölkprodukt i ingredienslistan. 

2. Godaste efterrätten?

Mammas rabarberpaj med ett hav av vaniljsås!

3. Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?

Ett tugnt men intensivt ben- eller ryggpass på gymmet, gärna kombinerat med någon form av kondition för att få igång svetten ordentligt! Ett rejält handbollspass hade inte heller varit helt fel!

4. Bästa träningsredskapet?

Om man bortser från löparskorna så måste det vara skivstången med tillhörande vikter. Jag är ett stort fan av basövningar så som marklyft och benböj som verkligen inkluderar hela kroppen i utförandet.

5. Vad är du tacksam för just nu?

Att jag har en underbar sambo, fina vänner och familj som ställer upp i alla lägen, speciellt nu när jag har behövt det som mest.