Smakbox Nya Vanor- mina fyra favoriter

Precis som överskriften avslöjar så tänkte jag ta tillfället i akt att presentera mina fyra favoriter från denna månads SMAKBOX som kom hemskickad häromdagen. För er som inte vet vad Smakbox är för något så kan jag avslöja att det är en rolig och överraskande prenumeration på ätbara ting som kommer hemskickad varannan månad! För 189kr/box får man ett brett utbud av olika produkter, varav flertalet brukar vara ekologiska. Ofta har boxarna något slags tema, så som Nya Vanor eller Sommarfest, men oavsett tema så är det alltid lika spännande att öppna boxen när den väl kommer. 
 
Mina favoriter från denna månadens box, som innehöll sammanlagt 18 produkter till ett värde av 463 kr, var dessa fyra ni ser ovan. Och här kommer en motivering till varför just dessa föll mig i smaken!
Frebacco Havreringar (ekologisk)- för att havreringar är förbaskat gott och är en ypperlig produkt att hälla i frukostskålen. Ringarna innehåller inget tillsatt socker och är dessutom ekologiska, stort plus i kanten! Innehåller gott om fiber, vilket hjälper dig på traven att orka med dagen och att göra magen glad.
Santa Maria Burrito Spicemix- Har ännu inte hunnit testa kryddblandningen så vet ej hur den smakar. Anledningen till att den ändå hamnar bland mina favoriter är för att den inte innehåller något tillsatt socker, vilket är bra sällsynt bland diverse färdiga kryddblandningar. Santa Maria brukar annars vara bland de vars kryddblandningar har socker på förstaplats i sina ingrediensförteckningar, så detta är ett grymt framsteg!
Zeta 5 gryner (ekologisk)- En god och näringsrik grynblandning som passar till såväl varm mat som i kalla sallader. Åter igen, plus i kanten att produkten är ekologisk. Grynblandningen består av emmervete, korn, råris, kamutvete och fullkornshavre, vilket är många bra källor till fiber och mineraler.
Green Choice Crunchy Peanut Butter, portionsförpackningar (ekologisk)-  Smidiga och smarriga portionsförpackningar á 18 gram. Perfekt att ha med sig i väskan som mellanmål eller att ha i krislägen där sötsuget slår till.
Om du är sugen på att beställa din egen box så får du 15 % rabatt på din första box om du anger koden SMAKLOKARNA när du beställer!