Strömstad

Semestern börjar avrundas och imorgon går bilen hem mot Värmland igen efter några underbara dagar nere i Strömstad i sambons familjs sommarstuga. För min del så är havet det jag uppskattar allra mest med västkusten, både havet i sig och vad som finns i det. Känslan av att få puttra över de små vågorna i en båt med lätt saltstänk i ansiktet och att kunna sitta flera timmar ute i sundet och fiska makrill tills tålamodet till sist tar slut. Den här gången har vi hunnit med mycket skoj, höjdpunkten på resan är nog dock dagen vi spenderade på Syd-Koster där vi hyrde cyklar som färdmedel för att utforska ön med.
Häromdagen tog vi en tur till Fjällbacka och traskade genom Kungsklyftan upp till den ypperliga utsikten över havet, öarna och det lilla samhället. Besöket bjöd även på en riktigt god vedugnsbakad pizza i solskenet på en uteservering. 
Jag hoppas att även ni haft en riktigt bra semester! Nu gör vi oss redo för att komma tillbaka till vardagen med nya krafter och motivation till att bemästra nya vanor!  
 
 
#1 - - Helena:

Hej!
Vem vann Smakboxen?

Svar: Hej Helena! Jag ber om ursäkt att jag glömde redovisa detta på bloggen. Vinsten gick till en av deltagarna på Instagram men stort tack för ditt deltagande! :)
Frida