Tävling SMAKBOX

Nu såhär mitt i semestern så kanske det inte är många av er som vill blicka framåt och tänka på vad som ska hända sen. När man kommer tillbaka till vardagens alla bestyr och står inför valet huruvida man ska köra på i samma fotspår som innan semestern eller om det är dags att lägga in några nya vanor i sina dagsrutiner!
För er som lockas av orden "Nya vanor" så kan jag, i samarbete med Smakbox, ge er chansen att vinna en hel box fylld med produkter (värde ca 450 kr) i detta tema som kommer hemskickad till vinnaren i mitten av Augusti. Jag kan knappt bärga mig för att få se vad som finns i den om jag ska vara helt ärlig! 
Så, vad gör ni då för att vara med och tävla? Det enda som krävs är en liten kommentar där ni beskriver vilken er bästa vana är! Glöm inte att ange ert namn och er mailadress. Tävlingen håller på fram till på söndag och man kan tävla både här och på instagram (@smaklokarna). Lycka till!
#1 - - Anonym:

Att äta en bra frukost. 😃

#2 - - Helena i Uppsala:

Just hemkommen från Mellanöstern och arkeologisk utgrävning i 43 graders värme. Väckning kl 4.00. Färd till utgrävningssajten. Börja jobba så snart ljuset kom kl 5. Frukostarna på ruinkullen kl 8 var underbara, en stunds vila och solmogna grönsaker och frukt, tonfisk med sälta och len yoghurt. Lunch och middag fortsatte i samma stil. Jag vill fortsätta denna sunda morgonrytm och kosthållning! Vad mycket jag skulle hinna med!

#3 - - Anna Lundqvist :

Att jag alltid tar trapporna istället för hissa på jobbet. Och eftersom jag jobbar på lasarettet blir det mycket spring upp o ner.

Svar: Hej Anna! Det låter som en förbaskat bra vana tycker jag! Tyvärr avslutades tävlingen redan för flera veckor sedan, men tack för att du delade med dig. :)
Frida