Ett nytt kapitel

Under de senaste fyra åren har det hänt en hel del. Jag har bland annat hunnit flytta från min hemstad, läst ihop en kandidatexamen på universitetet, startat upp Livet genom smaklökarna, blivit sambo, bytt bostad fyra gånger, träffat människor som alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat, fått jobb och fått uppelva en massa spännande och roliga saker bara genom att jag drivit denna bloggen. Nu väntar dock ännu ett nytt kapitel i livet som definitivt kommer att bjuda på en hel del utmaningar! Det är dags att flytta hem till Värmland.
 
För ett par veckor sedan fick jag ett otroligt roligt samtal när jag stod hemma och pysslade i köket. Jag blev erbjuden ett nytt jobb! Och inte vilket jobb som helst, utan ett jobb där jag kommer att få pyssla med både bakning, viss matlagning och service på samma gång. Ett jobb som dessutom är placerat i staden där solen (nästan) alltid skiner, nämligen Karlstad. Så på tisdag gör jag min sista dag på mitt nuvarande arbete här i Göteborg och sedan går bilen mot min hemstad Kristinehamn och min nya yrkesroll som caféansvarig! Även om det känns lite vemodigt att lämna Göteborg och allt jag har kärt här så ser jag jättemycket fram emot de kommande utmaningarna och jag har en känsla av att jag kommer trivas som fisken i vattnet tillsammans med mina nya arbetskamrater. 
Så detta är alltså anledningen till att jag har varit, och antagligen kommer att vara ett tag till, en aning passiv med att bjuda på nya kreationer och påhitt. Jag har nämligen haft fullt upp med att bearbeta, förbereda och ladda upp inför det här kommande kapitlet. Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte att jag riktigt förstått det hela än. Det värmer, och motiverar mig, dock att se att ni är så många som tittar in här dagligen. Jag hoppas att ni vill följa med även på denna resan och vad den kommer att erbjuda!
 
Ha nu en riktigt fin dag. Jag ska se till att njuta av den stund jag får ihop med mina kollegor och bara njuta av min sista helg som officiell Göteborgsbo.  
 
 
 
 

Smakbox

God morgon alla fina följare! Hoppas ni sovit gott och haft chansen att hinna med en mysig frukost innan jobbet kallar. Här har frukosten precis landat i magen efter ett tidigt träningspass. Anledningen till att jag varit lite frånvarande från sociala medier är att det hänt så otroligt mycket de senaste veckorna, mer om det kommer i ett senare inlägg under morgondagen. För idag tänkte jag tipsa er om en helt annan sak!
I måndags fick jag ett trevligt sms om att ett paket låg och väntade på att bli uthämtat. Leveransen bestod av inget mindre än Smakbox´s premiärbox fylld till bredden med olika livsmedel, kuponger och fiffiga redskap. En box jag har fått chansen att testa i samband med deras lansering och som dessutom nu finns ute för allmänheten att prenumerera på!
Boxen i sig kostar 189 kr/box och levereras varannan månad. I den finns en salig blandning av olika livsmedel, varav de flesta ekologiska. Första boxen innehåller så mycket som 17 olika produkter och de innefattar allt från diverse drycker till tilltugg och frukostkomponenter. En rolig blandning med andra ord, som har ett värde av ca 450 kr.
Min stora favorit ur den första boxen är helt klart det ekologiska tunnknäcket med soltorkad tomat och oregano från Leksands knäcke. Det är så gott att jag näst intill kan äta det som godis. 
Om någon av er är nyfiken på att själv testa en prenumeration från Smakbox så får ni nu 15 % rabatt på första boxen om ni anger koden SMAKLOKARNA när ni beställer. Så passa på att prova! Är ni riktigt snabba hinner ni förhoppningsvis få redan den första boxen, annars så sker nästa leverans i början av juni. Man kan dessutom ge bort Smakbox i present till någon mattokig vän eller familjemedlem!
 
Ha nu en fortsatt bra dag och kom ihåg, helgen är nära! 
  
Visa fler inlägg