Ett nytt kapitel

Under de senaste fyra åren har det hänt en hel del. Jag har bland annat hunnit flytta från min hemstad, läst ihop en kandidatexamen på universitetet, startat upp Livet genom smaklökarna, blivit sambo, bytt bostad fyra gånger, träffat människor som alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat, fått jobb och fått uppelva en massa spännande och roliga saker bara genom att jag drivit denna bloggen. Nu väntar dock ännu ett nytt kapitel i livet som definitivt kommer att bjuda på en hel del utmaningar! Det är dags att flytta hem till Värmland.
 
För ett par veckor sedan fick jag ett otroligt roligt samtal när jag stod hemma och pysslade i köket. Jag blev erbjuden ett nytt jobb! Och inte vilket jobb som helst, utan ett jobb där jag kommer att få pyssla med både bakning, viss matlagning och service på samma gång. Ett jobb som dessutom är placerat i staden där solen (nästan) alltid skiner, nämligen Karlstad. Så på tisdag gör jag min sista dag på mitt nuvarande arbete här i Göteborg och sedan går bilen mot min hemstad Kristinehamn och min nya yrkesroll som caféansvarig! Även om det känns lite vemodigt att lämna Göteborg och allt jag har kärt här så ser jag jättemycket fram emot de kommande utmaningarna och jag har en känsla av att jag kommer trivas som fisken i vattnet tillsammans med mina nya arbetskamrater. 
Så detta är alltså anledningen till att jag har varit, och antagligen kommer att vara ett tag till, en aning passiv med att bjuda på nya kreationer och påhitt. Jag har nämligen haft fullt upp med att bearbeta, förbereda och ladda upp inför det här kommande kapitlet. Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte att jag riktigt förstått det hela än. Det värmer, och motiverar mig, dock att se att ni är så många som tittar in här dagligen. Jag hoppas att ni vill följa med även på denna resan och vad den kommer att erbjuda!
 
Ha nu en riktigt fin dag. Jag ska se till att njuta av den stund jag får ihop med mina kollegor och bara njuta av min sista helg som officiell Göteborgsbo.  
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Åh så roligt! Det låter verkligen som ett toppenkul jobb och väldigt passande för dig. Stort grattis till nya jobbet och lycka till med nästa livskapitel 😀 Om jag har vägarna förbi Karlstad framöver hör jag av mig så att jag får veta var jag ska fika 😉 Stor kram till dig! /Linda

Svar: Tack Linda! Ja jag tror med att det kan bli riktigt roligt, speciellt när man får vara med och bygga upp verksamheten! Du är så välkommen så om du har vägarna förbi :) kram kram
Frida