Smakbox

God morgon alla fina följare! Hoppas ni sovit gott och haft chansen att hinna med en mysig frukost innan jobbet kallar. Här har frukosten precis landat i magen efter ett tidigt träningspass. Anledningen till att jag varit lite frånvarande från sociala medier är att det hänt så otroligt mycket de senaste veckorna, mer om det kommer i ett senare inlägg under morgondagen. För idag tänkte jag tipsa er om en helt annan sak!
I måndags fick jag ett trevligt sms om att ett paket låg och väntade på att bli uthämtat. Leveransen bestod av inget mindre än Smakbox´s premiärbox fylld till bredden med olika livsmedel, kuponger och fiffiga redskap. En box jag har fått chansen att testa i samband med deras lansering och som dessutom nu finns ute för allmänheten att prenumerera på!
Boxen i sig kostar 189 kr/box och levereras varannan månad. I den finns en salig blandning av olika livsmedel, varav de flesta ekologiska. Första boxen innehåller så mycket som 17 olika produkter och de innefattar allt från diverse drycker till tilltugg och frukostkomponenter. En rolig blandning med andra ord, som har ett värde av ca 450 kr.
Min stora favorit ur den första boxen är helt klart det ekologiska tunnknäcket med soltorkad tomat och oregano från Leksands knäcke. Det är så gott att jag näst intill kan äta det som godis. 
Om någon av er är nyfiken på att själv testa en prenumeration från Smakbox så får ni nu 15 % rabatt på första boxen om ni anger koden SMAKLOKARNA när ni beställer. Så passa på att prova! Är ni riktigt snabba hinner ni förhoppningsvis få redan den första boxen, annars så sker nästa leverans i början av juni. Man kan dessutom ge bort Smakbox i present till någon mattokig vän eller familjemedlem!
 
Ha nu en fortsatt bra dag och kom ihåg, helgen är nära!