Det lilla extra

Trevlig lill-lördag på er! Idag har jag tillbringat min näst sista dag på universitetet för denna terminen, nu återstår bara en tentamen nästa torsdag. Sen är det sommarlov! De orden klingar fint måste jag säga, för nu på slutet har det allt varit lite väl intensivt med alla överlappande uppgifter och kurser. Även de roliga ämnena kan matta ut en kan jag lova! 
Nu ikväll så beger jag mig upp mot Värmland för en långhelg fylld med jobb, jobb, jobb och plugg, så inget ledigt än inte! Så då vet ni vart jag håller hus om det skulle bli lite dåligt med nya tips och recept de närmsta dagarna. Jag har dock tänkt att bjuda er på en liten sammanfattning av den här perioden som jag gått på kostschema nu, för på lördag så gör jag min sista dag innan det är dags att stå på egna ben igen! För er som följt mig under tiden tänkte jag att det kunde vara kul för er att se hur det gått, samtidigt så tänkte jag göra ett sammanfattande inlägg med mina absoluta favoriter som jag hittat på under dieten! 
 
Jag tänkte även slå ett slag för de där spontana glädjespridarna där ute i världen. Det kan vara allt från vänner som ställer upp, till den där killen på gymmet häromdagen som berömde mitt slit och motivation. Idag bestod dessa glädjespridare av produktmarknadsförare som placerat sig runt om i Göteborgs stad och delade ut gratis livsmedelsprover. På vägen hem från skolan blev jag först tilldelad en påse med Pågens nya Bohuskaka vid Kungstorget, sen senare vid drottningtorget så hade Loka Crush en flakcykel utställd där man fick komma förbi och få en gratis flaska med valfri smak från deras nya sortiment. Kul när företagen är givmilda och har hittat rätt anställda med ett fint bemötande mot oss konsumenter! Sådant kan lysa upp ens dag, i alla fall om man är en livsmedelstok som jag själv. Så trots att bröd inte finns inlagt i mitt kostschema så fick dagens mellanmål bestå av en fluffig och saftig äggmacka. Jag kunde helt enkelt inte låta bli! Får hoppas på att kolhydraterna går rakt ut i musklerna och fyller på glukogenlagren så jag orkar jobba så det ryker under helgen!
 
 
Visa fler inlägg