Svegro- Nollfabrikat

God morgon och trevlig helg! I skrivandets stund sitter jag på tåget till Stockholm för att spendera helgen tillsammans med min kära vän Malin på Sånga Säby hotell, njuta av en 4-rätters middag på resturang Gro samt få en rundvandring i Svegros växthus. Ett helgpaket som jag dessutom vunnit genom Svegros instagramtävling "Nollfabrikat" där man skulle laga en maträtt från grunden och sedan tagga utefter deras tävlingregler, som de sedan utsedde en vinnare i månaden utifrån. Så ni kan ju gissa om jag blev glad när jag fick reda på att jag var oktober månads vinnare, förvånande nog med min högrevskalops! För er som inte vet så är Svegro ett företag som odlar och förser den svenska livsmedelsmarknaden med ekologiskt odlade örter, sallader och potatis i olika sorter. 
Bild lånad från Svegro.se
Tack vare detta kommer det vara lite händelselöst här på bloggen under helgen eftersom jag valt att vara ledig i och tänkte istället bjuda på att höjdpunkter från resan när jag är hemma igen. Och för er som ivrigt väntar på lussebullsreceptet jag nämnde på instagram häromdagen, ha tålamod! Jag hoppas på att hinna avverka årets första bak i början på nästa vecka, för tyvärr så har inte tiden räckt till mellan tentaplugg, jobb och hemmafix. Jag lovar dock att det är värt att vänta på! 
 
Ha en trevlig helg så ses vi igen på måndag!
Visa fler inlägg