GoGreen Chorizochili

God kväll alla matnördar! Har ni med haft en fullbokad dag och njuter nu av att få lägga upp fötterna i soffan i någon timme innan läggdags? Det är precis så läget är för mig i alla fall. Hade hoppats på att få kika på Sveriges Mästerkock nu men när sambon redan ockuperat tv:n så får man nöja sig med att titta på tv4play i efterhand. 
Kvällens middag bestov av ännu en väldigt snabblagad rätt som står serveringsklar på mindre än 10 minuter. Vanligtvis gillar jag att laga min mat från grunden men denna gången har jag valt att testa GoGreens färdiga grytbas för Chorizochili, för ibland kan halvfärdiga rätter vara till stor hjälp. GoGreen baserar även sina produkter på naturliga råvaror och innehåller minimalt med tillsatser, samtidigt som de inte innehåller något tillsatt salt. I min mening känns de som ett bra alternativ bland halv/helfabrikaten på marknaden och rent smakmässigt höll i alla fall chiligrytbasen vad den utlovade! Fräs bara på ett paket med chorizokorvar (gärna med hög kötthalt), ös över grytbasen och låt bli varmt i pannan. Enklare matlagning får man leta efter! Jag serverade korvgrytan tillsammans med paprikakryddad couscous men jag kan mycket väl tänka mig att den även fungerar såväl till ris som till pasta. 
 
Hoppas ni har en fortsatt trevlig onsdagskväll. Imorgon kommer jag bjuda på ett hallelujamoment för er nötallergiker, så glöm inte att kika in imorgonkväll! 
 
#1 - - Mia:

Jättetack, kvällsmaten räddad!
Du får ett tips av mig: 3 tävlingar hos min vän Carola: http://roomofkarma.se/