Mitt Kök- nr 3

Idag damp den ner i brevlådan. Mitt tredje publicerade recept och denna gången i form av mina Mellanmålsbars i Expressens tidning Mitt Kök! Känslan är lika go varje gång och jag kan lova att även denna tidningssida kommer åka upp på kylskåpsdörren, för ja, det är okej att klappa sig själv på axeln och vara glad. Så idag lägger jag jantelagen åt sidan och är stolt över vad jag uppnått och skapat under det senaste året. För inte trodde jag detta när jag för lite mer än ett år sedan när jag postade detta receptet för första gången, att det skulle hamna i en av mina favorittidningar när det kommer till mat. 
 
 
Och inte blir dagens humör sämre av att vi idag har avverkat vår näst sista kurs på utbildningen och imorgon ska påbörja vår C-uppsats inom ämnesområdet kostvetenskap. Pirrigt, förväntansfullt och en aning ångestladdat, det är känslorna som svallar upp i tanken på att vi endast har 10 veckor kvar till vi har tagit vår kandidatexamen och sedan står med nya dörrar att öppna framför oss. 
 
För att fira alla roligheter och att inleda nästa veckas påskfirande så kommer det vara lite påsktema här på bloggen med start senare under veckan som kommer fortsätta fram till påsk! Så om ni inte redan har bestämt vad ni ska smaska på under högtiden så kommer det dyka upp ett flertal tips på både mat och godsaker här. Och fram tills dess, glöm inte att köpa nya numret av Mitt Kök för där hittar ni också en massa smarriga recept inför påsken!