Somrig Räksallad

Trevlig måndag allesammans! Veckorna springer förbi i herrans fart och efter en lång dag fylld med uppsatsskrivande och träning skrek kroppen efter lite återhämtning i soffan. Och eftersom jag var extremt sugen på räkor så knallade jag förbi affären på vägen hem från gymmet och köpte lite smått och gott för en matig men fräsch räksallad! Ibland behöver det liksom inte vara svårare än så för att göra både kroppen och smaklökarna nöjda. Och i denna en aning stressade period uppskattar jag definitivt det här med lättförberedda måltider, som dessutom går att göra aptitliga även för ögat. 
 
 
Denna enkla skapelse bestod av inget mindre än handskalade räkor, kokt ägg, ärtskott, fetaost, tomat, gurka, paprika, rädisor, isbergssallad, gröna ärtor, oliver, citron och cantaloupemelon. Med en mjuk och fluffig bit ciabatta till. Gott som tusan helt enkelt.
 
Nu ska jag krypa till kojs för att ladda upp inför ännu en lång dag. Nedräkningen till examen har börjat och i slutet av denna vecka är det dags för första inlämningen av C-uppsatsen. Med andra ord är slutet nära och nu är det bara att köra så det ryker och göra sitt allra bästa!