Mitt Kök-mässan 2015

I helgen var jag och min käre vän Sandra ute på äventyr i form av en weekend till Stockholm och Mitt Kök-mässan! Som jag har längtat efter den helgen, sedan i mitten av sommaren för att vara mer exakt. I somras vann jag nämligen biljetter till mässan genom en fototävling som mässan anordnade och genast bjöd jag med mig min matglade vapendragare. Så fredag till söndag ägnade vi åt att strosa omkring bland de många utställare som var på plats,åt gott, provsmakade viner och bara allmänt njöt av en helg i huvudstaden. 
Fototävlingen jag var med i hade dessutom en fotovägg på både Mitt Kök-mässan och på Fotomässan som gick parallellt, där besökarna fick rösta på sin favoritbild bland oss finalister. Vinnaren vann sedan en ny kamera men tyvärr hade jag inte turen nog att få åka hem med den vinsten.Det var dock ändå en rolig känsla att se sin egen bild hänga så synligt för en herrans massa människor med intresse inom såväl mat som foto. 
Med mig hem från Stockholm hade jag en fullproppad resväska full i roligheter så som årets julknäcke från Wasa med smak av äpple och kanel, den omtalade och fummelfria plastfolien från grabbarna på Ninjaplast, en massa smått och gott från den hållbarhetsinriktade matmarknaden Paradiset och en bag in box med gudomligt god äppelmust från Bjärebygdens bryggeri
 
Till er som funderat på att åka på denna mässa kan jag varmt rekommendera den inför kommande år. Helt klart både prisvärd och trevlig att spatsera omkring på. Nu är den dock slut för denna gången och vi har ett helt år på oss att ladda om för nästa, och då hoppas jag att vi ses där!